„Bradul care dăruiește”, atelier de bine la ParkLake 30 de brăduți confecționați de voluntari

Campania Help Autism de sărbători continuă. Sâmbăta trecută, în centrul comercial ParkLake din București, zeci de voluntari au răspuns invitației asociației de lua parte la atelierul de creație a brăduților de Crăciun, confecționați din materiale ecologice.

Cei mai implicați au fost copiii, care au luat o pauză de la plimbarea după cadouri de Crăciun, alături de părinți, și și-au pus imaginația și îndemânarea la încercare, folosind materiale reciclabile și culori pentru a realiza decorațiuni, care să umple casele cu spirit de sărbătoare. La finalul atelierului, 30 de brăduți unici au ieșit din mâinile voluntarilor, iar cinci dintre ei și-au găsit deja proprietarii care se vor bucura de ei Crăciunul acesta sau îi vor dărui, din suflet, mai departe.Unknown 4

 

Evenimentul a fost și o bună ocazie de a vorbi despre cauza celor 500 de copii cu autism susținuți de Help Autism, iar vizitatorii au fost invitați să doneze 2 euro lunar prin SMS la 8844, pentru continuarea terapiei lor de recuperare. 

 

UnknownUnknown 3Unknown 5

Brazii confecționați în cadrul atelierului pot fi admirați și comandați din Charity Shop-ul Help Autism https://ahashop.helpautism.ro/charity-shop. Fondurile obținute din vânzarea decorațiunilor vor fi folosite pentru achiziționarea de puieți, pe care voluntarii îi vor planta, alături de copiii Help Autism, primăvara viitoare. Acțiunea de plantare se va desfășura sub forma unei ore de socializare pentru copiii cu autism, iar atât participanții la atelier, cât și cei care vor cumpăra unul dintre acești brăduți speciali vor fi invitați să se alăture. 

 

Unknown 8Unknown 7Unknown 2