S-a prelungit termenul de depunere al formularelor 230 respectiv a declarațiilor unice

Guvernul a prelungi termenul de depunere al formularelor 230 și al declarațiilor unice. Informația a fost făcută publică chiar de Ministrul Finanțelor Florin Cîțu, decizia fiind luată în urma solicitărilor noastre, a ONG-urilor cu rol direct în sprijinul comunităților vulnerabile. Termenul limită este 25 mai 2020.

Asociația Help Autism împreună cu rețeaua RO TSA și FEDRA a depus o solicitare de prelungire a termenului de depunere a declarațiilor (inițial stabilit pentru 15 martie) către ANAF, instituția a anunțat în răspuns că a redirecționat cererea către Ministerul Finanțelor. Acesta a răspuns pozitiv apelului semnat de peste 100 de organizații în autism. 

"Aceasta a fost o cerință pe care am avut-o de la mai multe ONG-uri, pentru a se asigura că toată lumea va depune formularele la timp", a spus ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, într-o conferință de presă la Palatul Victoria. (sursa: Ziare.com, află mai multe aici.

Îți reamintim că și anul acesta poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venitul tău și poți alege ca opțiunea ta să fie valabilă 2 ani. 

Image
FacebookShare pe Facebook
Latest articles
C
200 ONG-uri au marcat Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, sub sloganul „Nu sunt Invizibil”

04.02.2024 HELP AUTISM Wm 4

Asociația HELP Autism, împreună cu rețeaua europeană Autism Europe, rețelele și federațiile naționale în autism RO TSA, Federația Pentru Drepturi și Resurse Pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autism (F.E.D.R.A.), Federația Organizațiilor de Părinți Care Au Copii cu Dizabilități (F.O.P.C.D.) și Fundația Star of Hope România au lansat marți, 2 aprilie, Angajamentul pentru Autism în cadrul evenimentului  "Not Invisible" / "Nu sunt invizibil"

Vezi mai mult