Cariere: Căutăm comunicator cu inima deschisă și mintea clară

Căutăm clarvăzător - minte limpede și inimă deschisă, căutăm coordonator comunicare:) Ești o persoană comunicativă cu atitudine pozitivă și plină de energie? Ai experiență de minim 3 ani în comunicare, ideal în mediul ONG? Crezi cu tărie că poveștile schimbă vieți? Vino în Echipa Help Autism și împreună putem construi un viitor în care mințile aparte să facă în mod real parte din comunitate! 

Citeşte mai mult

Functionar administrativ centre adică omul bun-la-toate

Căutăm omul potrivit la momentul potrivit. Acela care știe tot ce mișcă în cele 4 centre Help Autism din București, care nu doar află nevoile, dar le și anticipează, care rămâne pozitiv chiar și atunci când într-un centru s-a oprit căldura, iar în altul se strigă după materiale de terapie. Acest om bun, bun la toate, este cel mai apropiat colaborator al terapeuților noștri. Omul bun-la-toate se asigură că echipa de terapie se preocupă doar de terapie. Nu se dă în lături de la cărat cutii, mutat mobilă, bătut cuie, schimbat becuri, de fapt ne bazăm că le face. Am zice că este înger păzitor cu carnet auto și suflet mare, energie și spirit activ, gândire pozitivă, inițiativă și dorința de a duce lucrurile mai departe, focus și eficiență, dedicare și pasiune, dar credem și în transformare.

Citeşte mai mult

Asistent Happy Helper adică asistent fundraising

Echipa Happy Help din cadrul Asociației Help Autism caută un ajutor, un asistent happy helper. Asistent fundrasing este doar un nume de cod pentru a ști exact în ce departament vei fi, de fapt, tu o să te ocupi de prietenii. Ești o persoană motivată, sociabilă, atentă la detalii cu abilități de comunicare și initiațivă, dornică să se dezvolte profesional? Poate ești chiar la început de carieră, dar cu deja o lungă carieră de voluntar. Știi limba engleză aproape la fel de bine ca limba română pe care o stăpânește perfect? Atunci ai putea fi un asistent happy helper potrivit dacă ne și spui cu mâna pe inimă că te interesează visele. Visele celor 600 de copii din Asociația Help Autism și visele familiilor lor. Tu vei fi un fel de traducător.

Citeşte mai mult

Angajăm terapeut ABA la Help Autism Suceava

Începe-ți cariera de terapeut ABA la Help Autism Ești licențiat în psihologie și încă nu ai descoperit specializarea care să te definească. Ai atestat de libera practică și îți dorești un job full time? Alătură-te echipei noastre de terapeuți și ajută-ne să facem o diferență în viața copiilor cu autism din centrul Help Autism Suceava!

Citeşte mai mult

Omul cu antenele pe toate frecvențele Help Autism - asistent manager

Căutăm persoana cu cele mai lungi antene, capabilă să fie pe frecvențele tuturor activităților Help Autism, abilă în a seta agende complicate și a comunica eficient, dar cu viață.

Ești o persoană responsabilă, organizată cu atitudine pozitivă și plină de energie? Îți place să consolidezi relații cu oamenii din jurul tau? Nici nu-ți poți imagina un job departe de comunitate? 

Dacă te atrage ideea de a lucra într-un mediu plăcut, prietenos și în continuă creștere alături de o echipă tânără și dinamică, te așteptăm în echipa Help Autism.

Citeşte mai mult