Fii voluntar!

Eşti student sau absolvent şi vrei să-ţi ocupi timpul liber cu activităţi care să-ţi ofere satisfacţie personală sau pur şi simplu ţi-ai propus să înveţi lucruri noi?

Doreşti să te formezi ca terapeut în terapie ABA şi să-ţi îmbunătăţeşti oportunităţile de carieră, să participi la activităţi organizate în scop caritabil, de informare sau conştientizare ori să fii implicat în proiectele derulate de Asociaţia Help Autism?

Vino ca voluntar în echipa noastră! 

Voluntarii joacă un rol important în cadrul Asociaţiei iar munca noastră nu ar fi posibilă fără implicarea celor care îşi pun timpul liber în slujba ajutorării celor mici.

Oferă-ne din timpul, aptitudinile şi entuziasmul tău pentru a ne ajuta să facem o diferenţă în viaţa copiilor cu autism! 

Implicarea poate contribui la dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor tale şi îţi poate spori perspectivele în carieră.

Indiferent de experienţa, interesele sau timpul de care dispui, vei găsi că voluntariatul cu noi este provocator şi plin de satisfacţii!

În funcţie de disponibilitate şi înclinaţii poți alege în ce activități dorești să te implici: 

Ajută-ne în strângerea de fonduri

Alătură-te grozavei noastre echipe de fundraiseri. Poţi să îţi convingi prietenii şi familia să susţină cauza sau poţi să te implici în activităţi în mod regulat pentru a deveni, alături de noi, un campion în lupta cu autismul. Dacă ai abilitatea de a comunica, eşti sociabil şi hotărât, îţi oferim şansa de a-ţi dezvolta creativitatea şi de a aduna experienţă în fundraising luptând pentru o cauza nobilă. Te poţi implica în evenimentele şi campaniile cu tradiţie sau poţi propune noi concepte care să contribuie la dezvoltarea organizaţiei.

Devino terapeut în terapie ABA

Dacă eşti student sau tânăr absolvent al facultăţii de Psihologie ştii deja că Terapia ABA este cea care poate schimba viaţa unui copil cu autism. Din experienţa noastră în lucrul direct cu 150 de copii cu TSA ştim că, pentru a oferi o şansă reală de recuperare copilului cu TSA, este imperativ ca terapeutul să fie în primul rând un bun profesionist. Ca voluntar poți participa la grupurile de socializare din centrele noastre și ai şansa de a învaţa secretele aplicării tehnicilor ABA de la specialiştii noştri.

Dezvoltă-ţi abilităţile administrative

Activităţile celor aflaţi în slujba copiilor nu se încheie niciodată aşadar, dacă vei alege să te alături, ca voluntar, departamentului administrativ ne vei ajuta în tehnoradactare, introducere date, scanare, recepţie, arhivare şi în general în tot ceea ce înseamnă administrarea activităţilor şi centrelor Help Autism.

 

Pentru a deveni voluntar, completează formularul de inscriere de mai jos.  

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input